Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi Szolgáltatók képes leírás - VPS - Virtual Private Server.tlap.hu
részletek »

Külföldi Szolgáltatók - VPS - Virtual Private Server.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vps.tlap.hu » Külföldi Szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 10 db
Cheap

Cheap

A VPS virtuálisan megadja azt a szabadságot, amit a saját szerver jelent. A csomagok úgy vannak kialakítva, hogy azokban van egy garantált és egy maximális kapacitás. A szolgáltatás rendelkezésre állása 99,9 százalék.

Cloudee

Cloudee

Kiváló minőségű Cloud VPS szolgáltatás. A szerverek Németországban vannak elhelyezve, Magyarországról használva alig lassabb a hazai szolgáltatásoknál, ár szempontjából ugyanakkor kedvezőbb. Minden csomagra 7 napos pénzvisszafizetési garancia van!

Combridge (Magyar nyelvű - Románia)

Combridge (Magyar nyelvű - Románia)

A virtuális szervereket azoknak a felhasználóknak ajánljuk akik applikációk, weboldalak virtuális környezetben való mentéséhez igénylik. A honlapon megtekintheti a csomagokat, a bennük foglalt szolgáltatásokat, és az árakat.

Dotblock

Dotblock

A Dotblock SSD alapú VPS szolgáltatást nyújt, ami a hagyományos merevlemezekéhez képest nagyobb gyorsaságot, és stabilitást jelent. A szerverre több, mint 40 operációs rendszer telepíthető fel. Választható 32 vqagy 64 bites platform is.

DreamHost

DreamHost

A szolgáltatás révén egy fizikai szerveren több virtuális szervert alakítanak ki. Ezek a virtuális szerverek egymástól függetlenek, minden felhasználó számára elkülönített processzor, ram, illetve merevlemez áll a rendelkezésére.

HostGator

HostGator

A HostGator az egyik legnépszerűbb amerikai fizetős tárhelyszolgáltató, melyet Magyarországon is több honlap használ. A VPS csomagok teljesen testreszabhatóak, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a felhasználók igényeinek.

Linode

Linode

A szolgáltatás megrendelésével kap egy elkülönített virtuális szervert előre telepített operációs rendszerrel. A szolgáltatás elsősorban azoknak ajánlott, akiknek a hagyományos tárhelyszolgáltatás már kevésnek bizonyul, ugyanakkor nem használnák ki egy szervergép teljes kapacitását.

Ninefold

Ninefold

A VPS szerverek kiváló alternatívát jelentenek a fizikai szerverre. A szolgáltatás előnye, hogy kedvezőbb árban juthatunk a fizikai szerverekkel csaknem teljesen megegyező szolgáltatáshoz. A szolgáltatás során minden felhasználó dedikált CPU-t, RAM-ot, illetve merevlemezt kap a szerverből.

Solar

Solar

A szolgáltatást magas rendelkezésre állás, és kiválló minőség jellemzi. A szerverek a világ több pontján vannak elhelyezve, melyeken napi rendszerességű adatmentés van. Minden VPS csomagra 24x7x365 technikai támogatás van.

Hirdetés
SW Linux VPS

SW Linux VPS

A Virtual Private Server (VPS) szolgáltatás elsősorban azoknak javasolt, akik egy dedikált szervert jóval alacsonyabb áron szeretnének igénybe venni, mint a fizikai szerverek költsége. Az összes csomaghoz 0-24 órás ügyfélszolgálat van a hét minden napján.

Tuti menü