Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Linux VPS képes leírás - VPS - Virtual Private Server.tlap.hu
részletek »

Linux VPS - VPS - Virtual Private Server.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vps.tlap.hu » Linux VPS
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aruba Cloud

Aruba Cloud

Egy cloud alapú fejlesztői platformmal átugorhatja a telepítési és menedzsment feladatokat. A könnyebb adminisztrációnak köszönhetően a szoftver fejlesztésére összpontosíthat anélkül, hogy folyamatosan a hardver frissítésekkel, javításokkal vagy biztonsági mentésekkel foglalkozna.

Linux VPS - Virtuális szerver

Linux VPS - Virtuális szerver

Modern technológiákat felsorakoztatva nyújtunk szerverszolgáltatásokat ügyfeleinknek. Rendszergazdáink sok éves tapasztalata teszi lehetővé a piacvezető technológiák sikeres alkalmazását, a nagy teljesítményű szervereinken. A Linux-VPS oldalunk, a Linux alapú VPS rendszereink bemutatására született. Tekintse át ajánlatainkat, vagy keressen meg minket személyre szabott megoldásainkért!

Mobicom

Mobicom

A VPS-ek önálló linux-ot futtató szerverként funkcionálnak, viszont sokkal költséghatékonyabban, mint egy önálló szerver. Sok esetben felesleges egy komplett szervert üzemeltetni, mivel egy VPS erőforrása is bőségesen elég az adott alkalmazás üzemeltetéséhez, így felesleges plusz költségektől mentesül. Megrendeléssel, árajánlatkéréssel kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat! Amennyiben a fenti lehetőségek közül nem tud választani, keresse Ügyfélszolgálatunkat, kollégánk készséggel állnak rendelkezésére, hogy a legmegfelelőbb megoldást állíthassuk össze Önnek!

VPS pro

VPS pro

A virtuális magán szerver szolgáltatás alapja egy olyan, Linux operációs rendszeren működő virtualizációs réteg, amely bíztosítja a gépek kellő szeparáltságát és erőforrás kezelését. Az általunk kínált megoldás lehetőséget ad szinte bármelyik Linux disztribúció futtatásra. A virtuális gépek felhasználhatóságukban gyakorlatilag teljesen megegyeznek egy önálló géppel. A felhasználásnak természetesen a rendelkezésre bocsájtott erőforrások határt szabnak, ám a legtöbb feladathoz elegendőek. A kisebb megoldásokkal kiválóan lehet másodlagos névszervert, monitor/backup vagy akár egyszerűbb webszervert üzemeltetni. A nagyobb csomagok választása esetén komolyabb alkalmazásokhoz is megfelelő alapot szolgáltatnak.

XetHost

XetHost

Egy szolgáltatás, ami naggyá tesz. Gyakran figyeled a konkurenciát, aki már saját szerveren üzemelteti webshopját, mert akkora forgalmat bonyolít? Ha szeretnéd, hogy rád is felnézzen a többi versenytársad, akkor van egy jó ötletünk a számodra, amivel weboldalad még több ügyfelet tud majd kiszolgálni! Ráadásul a pénztárcádat is megkíméli mindenféle drága szerver vásárlásától. Jól hangzik? Olvass csak tovább!

Tuti menü