Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Szolgáltatók képes leírás - VPS - Virtual Private Server.tlap.hu
részletek »

Magyar Szolgáltatók - VPS - Virtual Private Server.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vps.tlap.hu » Magyar Szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 38 db
AB Plusz Bt.

AB Plusz Bt.

Gyors és hatékony szerver és tárhely bérlés. hogy Ön is helyt állhasson a virtuális világban! Ha elege van már abból, hogy tele a számítógépen a tárhely, akkor a legjobb helyen jár! Nem úgy hasít a központi szerver sem, ahogyan azt elvárná? Béreljen nálunk SSD VPS-t vagy SSD tárhelyet, hogy Ön is hatékony és gyors adattároló eszközökkel dolgozhasson! Webtárhelye is garantáltan villámgyorsan fog működni, ha SSD webtárhelyet használ! Ne maradjon le az AB Plusz kiváló ajánlatairól! Gyors adathozzáférést mindenkinek!

Ahosting

Ahosting

A kis és közepes vállalatok a statisztikák szerint csak töredékét használják ki szervereik teljesítményéből. De mégis több száz ezer forintot költenek szerver vásárlásra, és havonta több tíz ezer forintot arra, hogy a szervereiket elhelyezzék egy szerver parkba. Amennyiben Önnek költséghatékony megoldásra van szüksége abban az esetben a legjobb megoldás vállalkozása számára mindenképpen a virtuális szerver lesz. Nem kell saját szervert vásárolnia és üzemeltetnie ahhoz, hogy cége informatikai rendszere hatékonyan és biztonságosan működjön! A Szerver Megoldások Kft. Vps csomagjaival biztosan el tudjuk érni, hogy Ön a kifizetett összegért a maximális teljesítményt használhassa.

Andromédium

Andromédium

A virtuális szerver (másnéven VPS, azaz Virtual Private Server) nem fizikai számítógépet takar, hanem a valós, nagy teljesítményű fizikai szerver erőforrásainak egy bizonyos részét használhatja. Mivel a modern szerver számítógépek teljesítménye többszörösen meghaladja a legtöbb alkalmazási területen igényelt erőforrásokat (processzor, memória és tárolókapacitás), ezért a világban üzemelő szerverek jelentős része a futási idejének nagy részét kihasználatlanul tölti. A szerver virtualizációval a fizikai géphez méltó konfigurációt hozhatunk létre, melynek kezelése gyakorlatilag megegyezik a valós szerverekével, ugyanakkor rengeteg előnnyel bír velük szemben... Szervereink garantáltan alkalmasak a MetaTrader tőzsdei és hozzá hasonló alkalmazások futtatására, napi 24 órában a hét minden napján!

Azonnal Kft.

Azonnal Kft.

Virtuális szerver (VPS) szolgáltatásunk segítségével Ön egy teljes szervert birtokol virtuálisan egy fizikai eszközön. Ön telepíti a tetszése szerinti egyedi programokat és teljes rendszergazdai kontrollal rendelkezik a szerver felett! A fizikai szerveren futó VPS-ek egymástól teljesen függetlenek, a szerver optimalizálása és folyamatos monitorozása révén egymás működését, teljesítményét nem befolyásolják.

BitTech

BitTech

Szolgáltatások: - Virtuális szervereinket előretelepített operációs rendszerrel adjuk. - 2 hét próbaidőszak. - Virtuális szervereinket külön dedikált IP címmel szolgáltatjuk. Plusz ip cím: 1500ft /hó - Host szervereinken ESXi 4.1 futtatunk a legnagyobb stabilitás érdekében. - Natív IPV6 cím.

Bix2

Bix2

A Virtuális Szerver (VPS, angolul Virtual Private Server) egy nagy teljesítményű szerveren elszigetelten kialakított több virtuális számítógép. Minden virtuális gép saját virtuális hardver-készlettel rendelkezik (pl. RAM, CPU, HDD), amelyre az operációs rendszer és az alkalmazások betöltődnek. Nem szükséges több évre előre méreteznie a szerverét, hanem az igényekhez igazodva azt bármikor, bármekkora egységgel növelheti virtuális szervere paramétereit. Rugalmasan bővítheti szervere teljesítményét és a szükséges adatkapcsolata sávszélességét. Együttműködünk a vezető IT partnerekkel (IBM, Dell, HP, Intel)...

Datalan

Datalan

Nagyon sok okot lehet találni, hogy miért használjon virtuális szervert, de ezek közül a két legfontosabb talán az, hogy költséghatékony és testreszabható. Vegyünk egy erős szervert melyen egy időben több operációs rendszer fut, melyek nem gyakorolnak egymásra hatást. A felhasználó pedig csak a saját rendszerét látja, felügyelheti, konfigurálhatja. A felhasználónak rendszergazdai jogosultsága van, így akár saját alkalmazások is futtathatóak a szerveren...

Debian hoszting

Debian hoszting

A virtualizáció egy költséghatékony megoldás, mellyel egy nagy teljesítményű szerver számítógépen, több különálló operációs rendszereket lehet futtatni. Az operációs rendszerek erőforrás igénye (memória, processzor egység, merevlemez méret) rugalmasan állítható, és méretezhető. A virtualizált operációs rendszert használó, nem lát különbséget a működésben, mintha egy teljesen különálló szervere lenne, úgy érzékeli. A virtuális operációs rendszer lehet Windows vagy Linux alapú operációs rendszer is...

DigiToll

DigiToll

A virtuális szerverek segítségével Ügyfeleink informatikai infrastrukúrájukat tudják konszolidálni, költségeiket csökkenteni. Ideális megoldás weboldalak, levelezés, adatbázisok, online alkalmazások tárolásához, dokumentumok megosztására, VPN kiszolgálónak és egyéb központosított informatikai feladat megvalósításához...

Hirdetés
Do Média Kft.

Do Média Kft.

Virtuális szerver bérlet azoknak akiknek már kevés egy tárhely, túl sok egy dedikált szerver. Virtuális szerver szolgáltatásunkat 99% rendelkezésre állással nyújtjuk. Intel szervereket használunk redundáns adattárolással, biztonságos backup megoldásokkal.

E-host

E-host

Olyan egyedi technológiai hátteret biztosítunk, amellyel ügyfeleink magas rendelkezésre állású, Virtuális Szerver és Platform Szolgáltatást vehetnek igénybe, forgalom független környezetben. Szerver jellemzőit szabadon tervezheti és alakíthatja ki a fizikai szerverek korlátai nélkül...

Ecosol Kft.

Ecosol Kft.

Az Ecosol Kft. Xen hypervisor technológián alapuló virtuális szerver szolgáltatást nyújt, amellyel egy megbízható és skálázható megoldást kínálunk. Csomagjaink tervezése során alapvető szempont volt, hogy az egyéb webtárhely alternatíváknál hatékonyabb megoldást kínáljunk elérhető áron.

Eeb Hosting

Eeb Hosting

VPS csomagjainkat mindenkinek ajánljuk, akik adataikat szeretnék teljesen elkülöníteni és mégis hatékony de olcsó megoldást keresnek. A csomag tökéletes email küldő rendszerekhez mivel reverse DNS szolgáltatást tudunk hozzá biztosítani.

Forpsi

Forpsi

A virtuális szerver teljesen működőképes, konfigurált szolgáltatás előre telepített operációs rendszerrel. Van hozzáférés a virtuális szerver adminisztrációhoz. A virtuális szerver egy független, különálló, bérelhető terület a szerver rack-ben. A szolgáltatás lehetőséget biztosít a hagyományos webhostingtól a szerverhostingig, amely segítségével egy webszerver szolgáltatásaihoz jut hozzá, akinek többre van szüksége mint egy web tárterület szolgáltatásra de nem szeretne különálló szerver üzemeltetni.

Gyümölcsszerver

Gyümölcsszerver

VPS szolgáltatásunkkal akár weboldalt is üzemeltethetsz szűröstül-bőröstül: web, ftp, levelezés, minden ami kell. A csomagokról, illetve a felmerülő kérdésekről kérjük, hogy tájékozódjon a honlapunkon.

Inclust

Inclust

A VPS szolgáltatások hátterében csúcsminőségű Blade szerverek és elosztott rendszerek működnek. VPS szolgáltatásunkat azon ügyfelek számára ajánljuk, akik az üzemeltetés terén már rendelkeznek némi szakértelemmel és fontos számukra a kívánt mennyiségű erőforrás folyamatos biztosítása.

Klasszikus VPS

Klasszikus VPS

Mi az a VPS? Virtuális Szerver, vagyis egy nagy teljesítményű szerver virtuálisan elkülönített része, fix erőforrásokkal. Szeretnék bővebb magyarázatot! A VPS szolgáltatásunk keretében minden eddiginél egyszerűbbé és gyorsabbá válik Önnek a VPS kezelhetősége! VPS Admin felületünkkel valóban pár kattintással tud grafikus felületen működőképes rendszert létrehozni, operációs rendszert telepíteni, adminisztrálni. Sőt, már rendelés közben is megadhatja milyen Operációs Rendszert szeretne és mi előre telepítjük! Igény szerint akár a világ vezető VPS kiszolgáló rendszerével és a Virtuozzo admin felületével is rendelheti...

Tuti menü